Bröllopsfotografering

Som er bröllopsfotograf är jag er trygga punkt i en pirrig och förväntansfull dag. Med flertalet bröllopsfotograferingar i ryggen och 6 år som chefredaktör på tidningen Bröllopsmagasinet vet jag vad som krävs för att planera ett fantastiskt bröllop och få vackra bröllopsbilder som minnen från er stora dag. I alla mina bröllopspaket nedan ingår en konsultation där vi träffas för ett första möte. Under detta möte lär vi känna varandra och diskuterar vi vad ni önskar av mig på er bröllopsdag, här gör vi också en snabb fotografering, en så kallad ”Engagement shoot” så att ni blir avslapp­nade framför kameran. Som er bröllopsfotograf finns jag tillgänglig för er under hela er planering - allt för att säkerställa att er dag blir precis så magisk som ni drömmer om.

Relax and... get married!

Mitt jobb som bröllopsfotograf är bland annat att få brudparet avslappnade framför kameran, avslappnade bilder ger ett mer naturligt resultat och inget är vackrare än just det <3

Bröllopspaket


Jag erbjuder tre olika bröllopspaket. Från enbart porträttfotografering till heldagspaketet där jag förevigar hela bröllopsdagen – från förberedelser, vigsel, porträttfotografering och bröllopsmiddagen.

Se priser

Engagement Shoot

Pre-shoot, Engagement Shoot eller provfotografering... kärt barn har många namn. När ni bokar mig som bröllopsfotograf träffas vi alltid innan och lär känna varandra och i samband med detta får ni en extra fotografering, en så kallad "Pre-shoot". Perfekt för att ni ska se hur jag som fotograf arbetar och bli avslappnade framför kameran. Som bonus får ni också fler bilder på er tillsammans!

“"Wow vilka fina bilder, precis sån stil som vi tänkte oss! Vi vill verkligen säga tack för att du gjorde hela fotoupplevelsen så avslappnad och rolig och att du är så otroligt proffsig. Stort tack för det!"”