Bröllopsfotografering


Som er bröllopsfotograf är jag er trygga punkt i en pirrig och förväntansfull dag. Med flertalet bröllopsfotograferingar i ryggen och 6 år som chefredaktör på tidningen Bröllopsmagasinet vet jag vad som krävs för att planera ett fantastiskt bröllop och få vackra bröllopsbilder som minnen från er stora dag. Som er bröllopsfotograf finns jag tillgänglig för er under hela er planering - allt för att säkerställa att er dag blir precis så magisk som ni drömmer om.

Mina bröllopspaket


Jag erbjuder tre olika bröllopspaket. Från enbart porträttfotografering till heldagspaketet där jag förevigar hela bröllopsdagen – från förberedelser, vigsel, porträttfotografering och bröllopsmiddagen. I alla paket ingår:

  • 1 konsultation på telefon före bokning
  • 1 fika och konsultation efter bokning
  • I samband med fikan gör vi även en provfotografering här. Detta så ni får känna på hur jag är som fotograf och vi lär känna varandra bättre.
  • Alla bilder som levereras får ni på ett vackert USB-minne.

Porträtt

Porträttfotografering passar perfekt för brudparet som önskar vackra porträttbilder. Följande ingår i paketet:

– Upp till 2h sammanhängande fotografering under bröllopsdagen.
– 100st redigerade och högupplösta bilder.

9.000kr

Halvdag

Halvdagspaketet passar per­fekt om man vill föreviga vigsel, porträttfotografering och början av bröllopsmiddagen. Följande ingår i paketet:

– Upp till 5h sammanhängande fotografering under bröllopsdagen.
– 200st redigerade och högupplösta bilder.

14.000kr

Heldag

Perfekt om man vill föreviga hela bröllopsdagen – från förberedelser, vigsel, porträttfotografering och bröllopsmiddagen. Följande ingår:

– Upp till 10h sammanhängande fotografering under bröllopsdagen.
– 350st redigerade och högupplösta bilder.

19.500kr

Recensioner

Recensioner

“Wow vilka fina bilder, precis sån stil som vi tänkte oss! Vi vill verkligen säga tack för att du gjorde hela fotoupplevelsen så avslappnad och rolig och att du är så otroligt proffsig. Stort tack för det!”

FAQ

Tar du uppdrag i hela Sverige?

Absolut, jag tar uppdrag i hela landet! Reseersättning med 40 kr/mil utanför Uddevalla Kommun tillkommer och om övernattning krävs bekostas detta utav uppdragsgivaren.

Förskottsbetalning, hur fungerar det?

För att säkra ert datum för bröllopsfotografering skickas en faktura ut på förskottsbetalning (20%) i samband med er bokning. Fakturan på återstående belopp (80%) skickas ut i samband med att bröllopsbilderna levereras.

När levereras bilderna?

Vid bröllopsfotografering levererar jag enstaka bilder till er redan inom 1-2 dagar efter bröllopet. Resterande bilder levereras sedan på ett USB-minne inom 4 veckor från bröllopsdagen.

Vad händer om du blir sjuk?

Om något (mot förmodan) skulle uppstå som gör att jag inte kan fotografera er speciella dag hjälper jag till att finna en likvärdig ersättare.