Gravidfotografering

Tänk vad häftigt det är att vänta barn, att skapa ett helt nytt liv. Kvinnokroppen är fantastisk och det om något är ju värt att föreviga med vackra bilder. När du bokar en gravidfotografering hos mig ser jag till att du får en fantastisk upplevelse där du verkligen får möjlighet att stanna upp och njuta och tillsammans förevigar vi det växande miraklet på bild.

Årstider, Ljus & Tidpunkt.

Jag lägger stort engagemang i att finna en vacker plats där ljuset faller bra oavsett årstid. Det är inte bara på sommaren man kan ta fantastiska bilder på gravidmagen i solnedgång utan jag hjälper till att finna vackra miljöer oavsett årstid.

Fotograferar vi under årets kallare månader ser jag till att vi håller oss varma med filtar, varm dryck och värmekuddar.⁠

När fotograferingen ska ske bestämmer du, men en riktlinje är att fotografera någonstans kring v.30-35 då magen hunnit växa, men valet kring tidpunkt är absolut upp till dig.

Lån av kläder

Osäker på vad du ska ha på dig? Ett tips är att bära långklänning med lång eller liten ärm. Stormönstrat, enfärgat, färgglatt eller jordnära är upp till dig, men vackert är klänningar med volym och där man markerar midjan på ett fint sätt.

Visste du att? Jag har flertalet klänningar för utlån om så önskas. De flesta klänningar passar för alla oavsett storlek då de är mjuka och stretchiga.


Priser & Information


Föreviga ditt växande mirakel genom vackra bilder att se tillbaka på. Följande ingår:

– Upp till 1h sammanhängande fotografering.
– 30st redigerade och högupplösta bilder.
– Möjlighet att låna vackra klänningar & kimonos fotograferas i.

Gör en förfrågan