Bröllopsfotografering


Bland det bästa jag vet är att fotografera bröllop! Att få vara med på två människors största dag i livet och få äran att föreviga alla de där pirriga, förväntansfulla och romantiska stunderna på bild är magiskt. Som er bröllopsfotograf ser jag till att ni är avslappnade och får alla de där oförglömliga ögonblicken fångade på bild.

Som er bröllopsfotograf är jag också er trygga punkt i en pirrig och förväntansfull dag. Med flertalet bröllopsfotograferingar i ryggen och 6 år som chefredaktör på tidningen Bröllopsmagasinet vet jag vad som krävs för att planera ett fantastiskt bröllop och få vackra bröllopsbilder som minnen från er stora dag. Som er bröllopsfotograf finns jag tillgänglig för er under hela er planering - allt för att säkerställa att er dag blir precis så magisk som ni drömmer om.


Mina bröllopspaket


Jag erbjuder tre olika bröllopspaket. Från enbart porträttfotografering till heldagspaketet där jag förevigar hela bröllopsdagen – från förberedelser, vigsel, porträttfotografering och bröllopsmiddagen. I alla paket ingår:

  • 1 konsultation på telefon före bokning
  • 1 fika och konsultation efter bokning där vi lär känna varandra bättre (fungerar det inte rent geografiskt möts vi digitalt över Skype eller liknande).
  • I samband med fikan gör vi även en provfotografering här (om möjligt rent geografiskt). Detta så ni får känna på hur jag är som fotograf och vi lär känna varandra bättre.
  • Jag finns med er under hela planeringen som stöd och kan även hjälpa till att sätta upp körschema för bröllopsdagen.
  • Alla bilder som ingår i paketet levereras inom 4 veckor från bröllopsdagen i ett digitalt bildgalleri (enstaka bilder levereras redan efter 1-2 dagar så ni kan dela med er till vänner, familj och publicera på sociala medier om ni önskar).

Porträtt

Porträttfotografering passar perfekt för brudparet som önskar vackra porträttbilder. Följande ingår i paketet:

– Upp till 2h sammanhängande fotografering under bröllopsdagen.
– 100st redigerade och högupplösta bilder.

15.000kr

Halvdag

Halvdagspaketet passar per­fekt om man vill föreviga vigsel, porträttfotografering och början av bröllopsmiddagen. Följande ingår i paketet:

– Upp till 5h sammanhängande fotografering under bröllopsdagen.
– 200st redigerade och högupplösta bilder.

24.000kr

Heldag

Perfekt om man vill föreviga hela bröllopsdagen – från förberedelser, vigsel, porträttfotografering och bröllopsmiddagen. Följande ingår:

– Upp till 10h sammanhängande fotografering under bröllopsdagen.
– 400st redigerade och högupplösta bilder.

35.000kr


FILM


Just nu erbjuder jag även 1-3 minuters redigerad bröllopsvideo om ni bokar paketet HALVDAG eller HELDAG! En kort bröllopsfilm med små klipp från valda delar utav er bröllopsdag som läggs tillsammans med en stämningsfull bakgrundsmusik.

Pris 8000kr.


Vi vill boka dig, hur går vi tillväga?


INTRESSEANMÄLAN: Det första ni gör är att skicka in en intresseanmälan till mig via formuläret "Gör en förfrågan" här nedan. Jag tittar då i min kalender för att se om ert datum är ledigt. (Vilket jag verkligen hoppas). Ett stort tips är att vara ute i god. Är jag obokad skickar jag över mer information via mail, ställer frågor kring ert bröllop och så finns även möjlighet till ett telefonmöte innan bokning.


BOKNING: Om ni känner att detta är helt rätt och ni önskar boka mig som er bröllopsfotograf skickar ni bara iväg ett mejl eller slår mig en signal och jag låser ert datum för just er bröllopsdag. Jag kommer då skicka iväg ett avtal som vi båda undertecknar. Jag kommer i samband med detta även att skicka er en förskottsfaktura på 20 % av beloppet på ert valda paket. Denna summa dras av på er slutfaktura ni får efter bröllopet. I samband med detta bokar vi också in en tid för ett planeringsmöte och eventuell provfotografering.


PLANERINGSMÖTE: I alla mina paket ingår ett planeringsmöte inför er stora dag. Antingen kommer ni till Göteborg där jag bor eller så kommer jag till er. Detta kommer vi tillsammans överens om. Har vi inte möjlighet att ses rent fysiskt går ett digitalt möte också lika bra!

Under detta möte går vi igenom era förväntningar på mig och önskemål ni har. Här kan jag även assistera er med körschema för dagen och hjälpa er med er bröllopsplanering (som chefredaktör för Bröllopsmagasinet i över 6 års tid har jag mycket erfarenhet kring just bröllopsplaneringen).

Om vi har möjlighet att ses fysiskt under planeringsmötet så gör vi även en provfotografering här, en så kallad engagement-shoot. Detta så ni får känna på hur jag är som fotograf och vi lär känna varandra bättre.


STÖTTNING & SUPPORT: Jag vet att det är mycket att tänka på inför ett bröllop och mycket har man kanske inte varit med om tidigare.

Därför kommer jag att innan, under och efter finnas tillgänglig för support och stöttning. Ni kommer kunna nå mig på mejl och telefon hela tiden. Jag kommer också innan er bröllopsdag finna platser för porträttfotograferingen som stämmer överens med era önskemål och som blir perfekta ur en fotografs perspektiv (miljö, ljus, komposition etc.) så det behöver ni inte oroa er kring.


ER BRÖLLOPSDAG: När dagen är kommen ska ni bara fokusera på att njuta och ta in allt som händer. Jag kommer fånga alla ögonblick, små som stora. Jag kommer att instruera er de gångerna jag vill ha er på ett visst sätt, annars ska ni bara leva på som vanligt. Jag älskar de naturliga och avslappnade bilderna, men några gånger krävs lite instruktioner från fotografens sida för att få de där romantiska bilderna (och nej, ni behöver inte vara rädda för detta - det sker alltid avslappnad och med mycket glädje!).


LEVERANS: Efter 4-6 veckor har jag färdigställt er bildleverans. Ni kommer dock redan efter 1-2 dagar efter bröllopet få ta del av ett fåtal bilder som ni kan dela med nära och kära samt på sociala medier.


Recensioner

Clara & Oscar

1 / 8

"Vi hade det stora nöjet att få ha Anna som fotograf på vårt bröllop på Bjertorp Slott där hon både filmade och fotograferade. Anna har förevigat vår dag på ett helt magiskt sätt, där hon levererat både bilder och film av högsta kvalitet. Vi och alla gäster har gett Anna lovord, inte bara för hennes sätt att fotografera utan även hennes fina och härliga energi som hon spred under dagen och kvällen, vilket resulterade i väldigt naturliga bilder. För er som letar efter bröllopsfotograf, boka Anna!"

1 / 8

FAQ

Tar du uppdrag i hela Sverige?

Förskottsbetalning, hur fungerar det?

När levereras bilderna?

Vad händer om du blir sjuk?

Vi är inte vana att stå framför en kamera, kommer det gå bra ändå?

Vem bestämmer plats för fotograferingen?

FAQ

Tar du uppdrag i hela Sverige?

Absolut, jag tar uppdrag i hela landet! Reseersättning med 50 kr/mil utanför Göteborg Kommun tillkommer och om övernattning krävs (för uppdrag längre än 15 mil utanför Göteborgs kommun) bekostas detta utav uppdragsgivaren.

Förskottsbetalning, hur fungerar det?

För att säkra ert datum för bröllopsfotografering skickas en faktura ut på förskottsbetalning (20%) i samband med er bokning. Fakturan på återstående belopp (80%) skickas ut i samband med att bröllopsbilderna levereras.

När levereras bilderna?

Vid bröllopsfotografering levererar jag enstaka bilder till er redan inom 1-2 dagar efter bröllopet så ni får en första titt och kan lägga ut på sociala medier om ni önskar. Resterande bilder levereras sedan inom 4 veckor från bröllopsdagen.

Vad händer om du blir sjuk?

Om något (mot förmodan) skulle uppstå som gör att jag inte kan fotografera er speciella dag hjälper jag till att finna en likvärdig ersättare.

Vi är inte vana att stå framför en kamera, kommer det gå bra ändå?

Självklart! De allra flesta människor är faktiskt ovana att stå framför en kamera och känner sig lätt obekväma. Som tur är så är jag väldigt van vid det! Jag kommer under hela dagen berätta för er hur ni ska göra och föra er. Många gånger är det naturliga det allra finaste. Och om ni kikat igenom mina bilder ser ni att jag har en förkärlek för just de naturliga och avslappnade bilderna (även om några faktiskt är arrangerade gällande små detaljer - men tro mig, detta är alltid uppskattat och faktiskt mer avslappnat än många tror).

Vem bestämmer plats för fotograferingen?

Som er bröllopsfotograf ser jag alltid till att finna platser som är perfekt lämpade för just porträttfotograferingen. Utefter era önskemål finner jag platser inom bra avstånd som uppfyller era önskemål och som även passar för mig som fotograf vad gäller ljus och möjlighet till tak etc. (har alltid alla väder i åtanke när jag finner platser).