Gravid-, Familj- & Porträttfotografering


Vackra bilder under graviditeten eller på en familjemedlem är oslagbart. Föreviga de du älskar genom vackra bilder och unna dig själv även en fotografering. Kanske vill du använda bilderna för privat bruk eller stärka ditt egna varumärke? Möjligheterna är oändliga och jag finns bara en förfrågan bort!

Mina paket

Gravid

Föreviga ditt växande mirakel genom vackra bilder att se tillbaka på. Följande ingår:

– Upp till 1h sammanhängande fotografering.
– 30st redigerade och högupplösta bilder.
– Möjlighet att låna vackra kimonos och accessoarer att fotograferas i.

2.000kr

Barn/Familj

Fotograferingen för dig som vill ha nya porträttbilder ditt barn eller ett fint familjefoto. Följande ingår i paketet:

– Upp till 1h sammanhängande fotografering.
– 20st redigerade och högupplösta bilder.

1.500kr

Porträtt

Fotograferingen för dig som vill ha nya porträttbilder på dig själv, för att stärka ditt eget varumärke eller för privat bruk. Följande ingår i paketet:

– Upp till 1h sammanhängande fotografering.
– 20st redigerade och högupplösta bilder.

1.500kr

Jag vill boka dig, hur går jag tillväga?HUR BOKAR VI?

Ni börjar med att skicka in en förfrågan i formuläret nedan "Gör en förfrågan", där bockar ni i vilken fotografering ni är intresserade av. Jag återkommer så snabbt jag kan, oftast inom 24 timmar med förslag på datum. När vi kommit överens om ett datum skickar jag ut en bokningsbekräftelse på mejl och ert datum är spikat. Vi kommer också överens om platser och jag tipsar om kläder som gör sig bra på bild.


SJÄLVA FOTOGRAFERINGEN

Vi möts upp på den bestämda platsen, kan vara utomhus likaväl som hemma hos er och fotograferar enligt de tidsramar på det valda paketet. Sker fotograferingen utomhus i trakterna kring Göteborg har jag bra koll på platser och jag lägger stort engagemang i att finna en vacker plats där ljuset faller bra oavsett årstid. Allt för att helheten ska hålla ihop och skapa harmoni. Fotograferar vi under årets kallare månader ser jag till att vi håller oss varma med filtar, varm dryck och värmekuddar.⁠


EFTER FOTOGRAFERINGEN

Mellan 2 till 3 dagar efter fotograferingen kommer ni få en smygtitt på 2 bilder som ni fritt får använda på sociala medier. Den fullständiga leveransen sker 1-2 veckor efter fotograferingen. Då skickas bilderna digitalt till er i högupplöst format.

FAQ

När i tid sker en gravidfotografering?

Lån av kläder (gravidfotografering)

Vad händer om du blir sjuk?

Tar du uppdrag i hela Sverige?

Vart någonstans sker fotograferingen?

FAQ

När i tid sker en gravidfotografering?

När fotograferingen ska ske bestämmer du, men en riktlinje är att fotografera någonstans kring v.30-35 då magen hunnit växa, men valet kring tidpunkt är absolut upp till dig.

Lån av kläder (gravidfotografering)

Osäker på vad du ska ha på dig? Ett tips är att bära långklänning med lång eller liten ärm. Stormönstrat, enfärgat, färgglatt eller jordnära är upp till dig, men vackert är klänningar med volym och där man markerar midjan på ett fint sätt.

Visste du att? Jag har flertalet klänningar för utlån om så önskas. De flesta klänningar passar för alla oavsett storlek då de är mjuka och stretchiga.

Vad händer om du blir sjuk?

Om fotograferingen ej gäller bröllop eller ett specifikt datum bokar vi in ett nytt datum så snart som möjligt.

Tar du uppdrag i hela Sverige?

Absolut, jag tar uppdrag i hela landet! Reseersättning med 40 kr/mil utanför Göteborg kommun tillkommer.

Vart någonstans sker fotograferingen?

Beroende på vilken fotografering det gäller så har jag alltid en dialog mer er innan där vi beställer en plats. Jag lägger stort engagemang i att finna en vacker plats där ljuset faller bra oavsett årstid. Allt för att helheten ska hålla ihop och skapa harmoni.

gravid kvinna står i en leopardmönstrad klänning i skogen och håller om den växande magen