BRÖLLOPSPAKET

Som er bröllopsfotograf är jag er trygga punkt i en pirrig och förväntansfull dag. Med flertalet bröllopsfotograferingar i ryggen och 6 år som chefredaktör på tidningen Bröllopsmagasinet vet jag vad som krävs för att planera ett fantastiskt bröllop och få vackra bröllopsbilder som minnen från er stora dag. I alla mina bröllopspaket nedan ingår en konsultation där vi träffas för ett första möte. Under detta möte lär vi känna varandra och diskuterar vi vad ni önskar av mig på er bröllopsdag, här gör vi också en snabb fotografering, en så kallad ”Engagement shoot” så att ni blir avslapp­nade framför kameran. Som er bröllopsfotograf finns jag tillgänglig för er under hela er planering - allt för att säkerställa att er dag blir precis så magisk som ni drömmer om.

Jag erbjuder tre olika bröllopspaket. Från enbart porträttfotografering till heldagspaketet där jag förevigar hela bröllopsdagen – från förberedelser, vigsel, porträttfotografering och bröllopsmiddagen. Alla bilder som levereras får ni på ett vackert USB-minne.

Porträtt

Porträttfotografering passar perfekt för brudparet som önskar vackra porträttbilder. Följande ingår i paketet:

– Upp till 2h sammanhängande fotografering under bröllopsdagen.
– 100st redigerade och högupplösta bilder.

9.000kr

Halvdag

Halvdagspaketet passar per­fekt om man vill föreviga vigsel, porträttfotografering och början av bröllopsmiddagen. Följande ingår i paketet:

– Upp till 5h sammanhängande fotografering under bröllopsdagen.
– 150st redigerade och högupplösta bilder.

14.000kr

Heldag

Perfekt om man vill föreviga hela bröllopsdagen – från förberedelser, vigsel, porträttfotografering och bröllopsmiddagen. Följande ingår:

– Upp till 10h sammanhängande fotografering under bröllopsdagen.
– 300st redigerade och högupplösta bilder.

19.500kr


GRAVIDFOTOGRAFERING, FAMILJ & PORTRÄTT

Många saker är värda att föreviga genom vackra bilder. Oavsett om du önskar nya profilbilder för att stärka ditt eget varumärke, vill föreviga dina barn, ta fantastiska familj- eller gravidbilder så finns jag bara en förfrågan bort.

Gravid

Föreviga ditt växande mirakel genom vackra bilder att se tillbaka på. Följande ingår:

– Upp till 1h sammanhängande fotografering.
– 30st redigerade och högupplösta bilder.
– Möjlighet att låna vackra kimonos och accessoarer att fotograferas i.

2.000kr

Barn/Familj

Fotograferingen för dig som vill ha nya porträttbilder ditt barn eller ett fint familjefoto. Följande ingår i paketet:

– Upp till 1h sammanhängande fotografering.
– 20st redigerade och högupplösta bilder.

1.500kr

Porträtt

Fotograferingen för dig som vill ha nya porträttbilder på dig själv, för att stärka ditt eget varumärke eller för privat bruk. Följande ingår i paketet:

– Upp till 1h sammanhängande fotografering.
– 20st redigerade och högupplösta bilder.

1.500kr


HOTELL, VERKSAMHETER & PRODUKTER

Till större verksamheter, hotell och anläggningar finns jag också tillgänglig att fotografera för att skapa ett intressant innehåll där ni får ut ert budskap, service och produkter på ett estetiskt sätt till er målgrupp.

Hotell & Resorter

Fånga allt det vackra som gör din anläggning unikt genom vackra bilder. Jag fotograferar hos er på ett inspirerande sätt. Passar perfekt för er som vill skapa ett bra innehåll till hemsida, sociala medier och marknadsföring.

Pris vid förfrågan

Verksamheter

Vad gör din verksamhet unikt? En bild säger mer än tusen ord och genom beskrivande bilder förmedlar ni era tjänster och er service på ett inspirerande sätt!

Längd på fotografering + antal bilder diskuteras vid förfrågan.

Från 3.000kr

Produkter

Oavsett om er produkt är ny på marknaden eller om ni vill marknadsföra er mot en ny målgrupp är nya produktbilder ovärderligt. Jag skapar liv åt era produkter och ger er material att använda till er målgrupp.

Pris vid förfrågan


FAQ

Tar du uppdrag i hela Sverige?

Förskottsbetalning gällande bröllopsfotografering, hur fungerar det?

Vad händer om du blir sjuk?

När levereras bilderna?

Vart någonstans sker fotograferingen?

FAQ

Tar du uppdrag i hela Sverige?

Absolut, jag tar uppdrag i hela landet! Reseersättning med 40 kr/mil utanför Uddevalla tillkommer och om övernattning krävs bekostas detta utav uppdragsgivaren.

Förskottsbetalning gällande bröllopsfotografering, hur fungerar det?

För att säkra ert datum för bröllopsfotografering skickas en faktura ut på förskottsbetalning (20%). Fakturan på återstående belopp (80%) skickas ut i samband med att bröllopsbilderna levereras.

Vad händer om du blir sjuk?

Om något (mot förmodan) skulle uppstå som gör att jag inte kan fotografera er speciella dag hjälper jag till att finna en likvärdig ersättare. Om fotograferingen ej gäller bröllop eller ett specifikt datum bokar vi in ett nytt datum så snart som möjligt.

När levereras bilderna?

Vid bröllopsfotografering levererar jag enstaka bilder till er redan inom 1-2 dagar efter bröllopet. Resterande bilder levereras sedan på ett USB-minne inom 4 veckor från bröllopsdagen.

Vid annan fotografering levereras bilderna digitalt inom 2 veckor från fotograferingstillfället.

Vart någonstans sker fotograferingen?

Beroende på vilken fotografering det gäller så har jag alltid en dialog mer er innan där vi beställer en plats. Jag lägger stort engagemang i att finna en vacker plats där ljuset faller bra oavsett årstid. Allt för att helheten ska hålla ihop och skapa harmoni.


Vill ni veta mer?