Att få en annan människa att känna något är kanske den största gåvan vi får och något som vi bör behandla med största respekt och varsamhet. Genom bilder och text vill jag väcka andra människors känslor, vill få dem att reflektera, drömma sig bort, inspireras och känna glädje. Ända sedan jag var 10 år gammal och fick min första kamera i händerna har jag älskat att föreviga känslan av något, stort som smått.

Min passion ligger i det kreativa och genom bilder och text hoppas jag förmedla en känsla av något som väcker andra människors livsglädje och njutning. Jag är en livsnjutare ut i fingerspetsarna och anser att de är de små sakerna i livet som bringar lycka och det, det vill jag få fler att upptäcka genom min passion.

Jag är idag bosatt på den svenska västkusten och tar uppdrag främst inom fotografering, men även inom creative direction, styling, och copy.